Organza zakjes

Er zijn 433 producten
We presenteren jullie het standaard product van onze winkel, organzazakjes. Ze genieten een niet aflatende populariteit op allerhande recepties. Ze vormen een klein, maar wezenlijk element van de omlijsting van een feest. Op huwelijkrecepties bijvoorbeeld worden lekkernijen in organzatasjes geschonken. Een dergelijk geschenk is bedoeld als symbo...
We presenteren jullie het standaard product van onze winkel, organzazakjes. Ze genieten een niet aflatende populariteit op allerhande recepties. Ze vormen een klein, maar wezenlijk element van de omlijsting van een feest. Op huwelijkrecepties bijvoorbeeld worden lekkernijen in organzatasjes geschonken. Een dergelijk geschenk is bedoeld als symbolische bedanking van de gasten voor hun aanwezigheid op deze voor het bruidspaar uitzonderlijke gebeurtenis.

We bieden onze klanten organzazakjes aan in veel modellen: van de meest eenvoudige en kleinste tot de grootste, glad of met decoratieve bedrukking, waaronder thematische motieven. De zakjes bekoren door hun kleur. Als jullie dus accessoires van dit type zoeken in een weinig gangbare tint, dan zou ons aanbod jullie niet mogen teleurstellen. Van klassieke kleuren zoals wit, rood en zwart tot goud- en zilverkleur en verschillende tinten paars, roze, groen, geel, blauw (hemelsblauw, turkoois, indigo) en bruin. De in onze winkel verkochte tasjes zijn verpakt per 5, 10 en 25 stuks.

Wat is organza?

Organza is een dun weefsel dat van oudsher wordt gemaakt van zijdegaren. Organza wordt gekenmerkt door een karakteristieke transparantie en heeft veel toepassingen, als organzazakjes, gordijnen en lakens of bruilofts- of avondjurken. Vandaag de dag wordt organza ook gemaakt van katoen en synthetische vezels, die goedkoper en duurzamer zijn dan hun natuurlijke voorgangers. Hiervoor wordt polyester of nylon gebruikt.
Meer Minder
Producten
Toon als:

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aantrekkelijke aanbiedingen en promoties