Handwerk is kunst. Dit is een uitzonderlijk domein, heel specifiek en veeleisend. Zowel voorwerpen van huiselijk gebruik, scheplepels, houten bestek als decoraties voor de woning, met de hand gemaakte juwelen, cosmetica of met de hand vervaardigde zeepjes hebben de juiste verpakking nodig.

Elk met de hand gemaakt product is uniek en heeft daarom een even unieke verpakking nodig. Met de hand gemaakte zeepjes ruiken zeker beter en zien er echt prachtig uit. Handwerkslieden creëren nu echte wonderen! Verschillende geuren en kleuren, en zelfs vormen!

Zorg voor een mooie verpakking om goede reclame te maken voor het product. Zorg ervoor dat jouw klant even verrukt is met de verpakking als met de inhoud ervan. Zoals je weet, is de eerste indruk het belangrijkste. Daarom is de keuze van de verpakking zo belangrijk!

Verpakkingen voor handgemaakte producten

Welke verpakking voor met de hand gemaakte zeepjes?

Ons aanbod omvat veel soorten tasjes, ingedeeld in categorieën vanwege verschillende factoren. Als gevolg van allerhande vragen en de vele toepassingen van onze zakjes, beantwoorden we aan jullie behoeften met het grootste aanbod zakjes in de Nederlands groothandel- en retailmarkt.

Zakjes aangepast aan jouw producten – verschillende stoffen

Als verpakkingen voor met de hand gemaakte zeepjes stellen we zakjes vervaardigd van o.a. jute, linnen, organza, satijn, velours en zelfs jeans voor.
Hierdoor vindt elke klant bij ons iets unieks, iets wat past bij de stijl en het karakter van zijn producten.

verpakking voor met de hand gemaaktje zeepjes DIY

Dergelijke zeepjes komen mooi tot hun recht in oganzazakjes. De halfdoorschijnendheid van deze zakjes zorgt ervoor dat de zeepjes gedeeltelijk zichtbaar zijn. Hierdoor kan men meteen de inhoud van het zakje zien en verrukt zijn door het product. Organzazakjes komen voor in veel formaten en kleuren. Het kleurengamma gaat van gedempte pastelkleuren zoals hemelsblauw, ecru, zalmkleur en dergelijke tot felle kleuren zoals neongroen, fuchsia enz.. Dankzij het brede gamma van zakjes zal je iets vinden wat ideaal is voor jouw product.

Bij handwerkproducten passen ook perfect linnen zakjes – deze zijn een prachtige verpakking voor met de hand gemaakte zeepjes. Linnen zakjes zijn sterk en ze zien er heel natuurlijk uit. Hierdoor passen ze uitstekend bij handmade zeepjes. Deze zakjes zijn niet transparant, dus zal het erin verborgen product een complete verrassing zijn. Je kan kiezen uit verschillende tinten – natuurlijk, lichtnatuurlijk, donkernatuurlijk, maar ook paars, bordeaux of roze.

verpakking voor met de hand gemaaktje zeepjes

Vele formaten om uit te kiezen

We bieden een breed gamma van formaten – organzazakjes bijvoorbeeld zijn verkrijgbaar in formaten vanaf 3,5 x 19 cm en 5 x 7 cm tot zelfs 75 x 100 cm. Ook bestaat de mogelijkheid een bestelling te personaliseren – bijvoorbeeld door het produceren van zakjes in een niet-standaard kleur of formaat alsook het aanbrengen van een bedrukking of logo op de zakjes.

Als jullie in ons aanbod geen formaat of kleur vinden die jullie interesseren of indien jullie belangstelling hebben in zakjes die geproduceerd worden met jullie logo, dan verzoeken we jullie contact op te nemen per e-mail. We zullen trachten jullie goed te adviseren en een offerte voorstellen voor gepersonaliseerde zakjes.