Eindelijk is de langverwachte lente aangebroken! Als de voorjaarsschoonmaak achter je ligt, is het nu tijd om de paasinterieurinrichting aan te vangen! Het schitterend weer buiten zorgt ervoor dat we allemaal heel enthousiast de lijst bekijken met inspirerende ideeën voor paasdecoraties. We hebben voor jullie een verzameling uiterst inspirerende ideeën voor modieuze paasdecoraties samengesteld, waaronder ook DIY(doe-het-zelf)-paasdecoraties!

Kleurrijke paasset bestaand uit stoffen zakjes en een rechthoekige bloempot met paaseieren

Kleurrijke paasset bestaand uit stoffen zakjes en een rechthoekige bloempot met paaseieren

Paasinrichting van het huis

Hoe versier je op een eenvoudige en tegelijk effectieve manier jouw huis voor Pasen? De van decoratieve stoffen vervaardigde zakjes zijn een onvervangbaar sierelement! Er zijn talrijke kleurvarianten en veel soorten stoffen verkrijgbaar, wat toelaat geschikte zakjes voor elk interieur te selecteren! Zakjes van jute, linnen en katoen passen bij traditionele en rustieke decoraties. Jeansbuidels of metaalkleurige zakjes zullen daarentegen schitterende moderne paasdecoraties vormen. Delicate pastelkleuren en modieuze neonkleuren geven ons ook enorme compositiemogelijkheden. De mogelijkheden reiken even ver als onze verbeelding! Dit is een goedkope en eenvoudige manier om het interieur op te frissen en te veranderen!

Zakjes als tafeldecoratie voor Pasen

De decoratieve paaszakjes helpen ons de paastafel origineel te versieren. Als je Pasen thuis viert en veel bezoek verwacht, dan is het goed je van kleine zakjes te voorzien. Ze komen schitterend tot hun recht als tafelnaamkaartjes en verpakkingen voor kleine geschenken voor de gasten die aan de paastafel zitten. Zakken met grotere afmetingen kunnen worden gebruikt bijv. als omhulsels voor vazen en bloempotten of om er bijv. gekleurde paaseieren of chocoladen zoetigheden in te steken.

Met de hand geschilderde paaseieren in een neongroen organzazakje

Met de hand geschilderde paaseieren in een neongroen organzazakje

Decoratieve potdarmen – maak binnen enkele minuten paasdecoraties!

Deze uiterst eenvoudige manier om bloempotten te versieren komt ook perfect van pas bij het decoreren van het huis voor Pasen. Tegen lage kosten kunnen we de weinig aantrekkelijke bloempotten, die narcissen, jonquilles of kleurrijke hyacinten bevatten, maskeren. Het meest populair zijn onze jutezakken voor bloempotten, maar de keuze van stoffen en kleuren ervan is enorm! We kunnen ze afstemmen op de kleur van de bloemen of kleuren kiezen die passen bij de stijl van een bepaald interieur. Lentecomposities van zakjes in verschillende pastelkleuren presenteren zich bijvoorbeeld schitterend.

Stoffen zakjes presenteren zich uitstekend als omhulsels voor bloempotten en vazen

Stoffen zakjes presenteren zich uitstekend als omhulsels voor bloempotten en vazen

Doe-het-zelf-paasdecoraties – ideeën voor DIY-paasversieringen

Modieuze paasdecoraties kan je zelf maken! We presenteren jullie enkele uiterst eenvoudige en creatieve ideeën voor de paasinterieurinrichting 2020! Met deze ideeën creëer je goedkoop heel aantrekkelijke paasdecoraties en deze zien er niet anders uit dan die uit de duurste winkels!

Mandje met een linnen zakje waaruit de kamgaren oren van een vilten konijntje steken

Mandje met een linnen zakje waaruit de kamgaren oren van een vilten konijntje steken

Decoratief paaszakje voor in de hal – perfect om sleutels, brieven en andere kleine voorwerpen in op te bergen!

Een decoratief paaszakje kan een praktische toepassing vinden onmiddellijk achter de voordeur van jouw huis! Iedereen bewaart in de hal of vestibule diverse kleine voorwerpen. Dit zijn allerhande paperassen en zgn. “zullenvanpaskomen”, die niet noodzakelijkerwijs een lust voor het oog zijn. Vooral bij de ingang, die altijd een zo goed mogelijke indruk moet maken en het visitekaartje is van ons huis/onze woning. Om deze voorwerpen altijd bij de hand te hebben zonder dat ze daarom een indruk van wanorde en chaos geven, kan men ze verbergen in een decoratieve tas! Een schitterende decoratie is een buidel met de familienaam en konijntjes die de huisgenoten symboliseren. Om thuis zo’n zakje te hebben, hoeft men maar bij ons een kant-en-klaar gepersonaliseerd product of een effen buidel te bestellen. Het zakje kan vervolgens versierd worden met een kant-en-klaar etiket of men kan er zelf iets op schrijven met bijv. een stift of verven voor stoffen. Nadien hoeft men enkel nog de uit vilt of een andere stijve stof uitgesneden silhouetten van konijntjes vast te lijmen en we kunnen ons al verheugen van de nieuwe decoratie!

Moderne paasdecoraties – Vastenkalender, een adventskalender voor Pasen dus.

Op de lijsten met ideeën voor paasinterieurinrichting komen vaak ’advents’kalenders voor Pasen, Vastenkalenders dus, voor. Aangezien adventskalenders voor Kerstmis ongetwijfeld een groot succes zijn, waarom brengen we dan deze leuke traditie niet over op Pasen? De lente-editie van de kalender zal de jongste huisgenoten zeker blij maken en de tijd van wachten op deze feestdag aangenamer maken! De kleurrijke zakjes die aan de muur hangen, zullen ongetwijfeld ook een prachtige paasdecoratie van het huis zijn! Om een dergelijke kalender te maken, hoeft men maar de gekozen zakjes aan een lint of bijv. een jute touwtje op te hangen en deze met geschenken te vullen. De geschenken kunnen chocoladen eitjes, paasbakvormen voor koekjes of kleine paasdecoraties zijn.

Paaszakjes als verpakking voor geschenken van de paashaas

Op Pasen is het een leuke gewoonte elkaar geschenken “van de paashaas” te overhandigen. Het is goed ervoor te zorgen dat de paascadeaus mooi verpakt zijn. Als je mooie cadeauverpakkingen waardeert, dan zullen de stoffen zakjes die wij aanbieden, je zeker bekoren. Je kan o.a. organzazakjes kiezen die door de hoge transparantie van de stof hun inhoud prachtig laten zien alsook linnen zakjes, zowel effen als bedrukt met mooie lentemotieven.

Oorbellen verpakt in een zakje van goedkleurige organza

Oorbellen verpakt in een zakje van goedkleurige organza

Doordat het mogelijk is de zakjes al vanaf één exemplaar te personaliseren, kunnen ook zakjes met naam besteld worden voor alle huisgenoten. En als je nu eens een wat grappig, lente-equivalent van de kerstsokken creëerde en decoratieve paaszakjes boven de haard ophing? Dit is ongetwijfeld een goed idee!

Egg hunt – paasamusement voor de jongsten onder ons

Het o.a. in de VS, Engeland en Duitsland populair paasamusement voor de kinderen, egg hunt, wordt steeds modieuzer in Polen. Dit is schitterend plezier voor de kinderen die zich aan de paastafel vervelen. Dit amusement geeft de jongsten onder ons een goede dosis beweging in de frisse lucht. Traditioneel gebeurt dit spel in de tuin, maar het kan natuurlijk ook binnenshuis worden georganiseerd. De kinderen, uitgerust met een paasmandje of een decoratief gepersonaliseerd zakje, hebben de taak de eerder verstopte paaseieren de zoeken. Dit kunnen echte eieren zijn die gekleurd zijn, chocoladen eieren of plastic eieren gevuld met zoetigheden. Op het einde van het spel kunnen de kinderen verschillende soorten onderscheidingen ontvangen bijv. voor het vinden van het grootste of kleinste ei, het grootst aantal eieren in een bepaalde kleur enz.

De paasinterieurinrichting met zakjes is een eenvoudige en goedkope manier om jullie interieur in een lentekleedje te stoppen

Zoals jullie zien zijn de zakjes een uiterst universeel decoratief element en dit zijn maar een paar ideeën om inspiratie op te doen! De zakjes zijn niet duur en bieden enorme mogelijkheden. We raden jullie dus aan het volledig assortiment van onze winkel te leren kennen. Dankzij de verscheidenheid van de modellen en het rijke kleurenpalet vindt iedereen heel zeker het perfecte zakje in ons aanbod.