Vragen jullie je af hoe jullie reclamegadgets kunnen inpakken zodat deze er elegant en stijlvol uitzien?
Maak dus kennis met ons nieuw aanbod: verpakkingen voor relatiegeschenken en gadgets met bedrijfslogo. Ons aanbod laat toe dat jullie bedrijf zich kan onderscheiden op o.a. beurzen, sectorconferenties, trainingsessies of vergaderingen. Ontdek hoe jullie gemakkelijk langer in het geheugen van klanten kunnen blijven en positieve relaties met zakelijke partners kunnen onderhouden.

Reclametassen met bedrijfslogo.

Reclametassen met bedrijfslogo.

Wat zijn reclamegadgets? Hoe kan je relatiegeschenken het best inpakken?

Reclamegadgets zijn allerlei kleine geschenken die worden gebruikt om een merk te promoten. Daarom worden ze meestal voorzien van het bedrijfslogo. De meest populaire reclamegadgets zijn goedkope en praktische geschenken zoals balpennen, sleutelriemen, sleutelhangers, folders, notietieboekjes, agenda’s en kalenders. Ook bekers en pendrives met logo komen vaak voor. De bruikbaarheid van deze voorwerpen is een heel belangrijke eigenschap. Hoe vaker de ontvanger ze gebruikt, des te vaker zal hij weer contact met het bedrijfslogo hebben! Opdat het gebruik van reclamegadgets bij het promoten van een merk de gewenste effecten zou hebben, moet nog aan één belangrijke voorwaarde worden voldaan: deze producten moeten van goede kwaliteit zijn. Hierdoor zullen ze de vorming van positieve associaties met het merk bevorderen.

Een zakje organza voor reclamegadgets.

Een zakje organza voor reclamegadgets.

Even belangrijk als de gadgets zelf is de verpakking ervan. Deze is immers verantwoordelijk voor de eerste indruk bij het overhandigen van het relatiegeschenk. De verpakking moet dus de aandacht trekken en esthetisch zijn. Het is goed er rekening mee te houden dat ook de verpakking voor bedrijfsgadgets zelf een extra promotie-element kan zijn. Visueel aantrekkelijk en tegelijkertijd praktisch (zoals bijv. reclamezakken), zal deze verpakking zeker opnieuw worden gebruikt. Dan wordt de verpakking een bonusreclamegadget. Precies dergelijke zakjes zijn de stijlvolle stoffen zakjes met logo die wij aanbieden: jute en linnen zakken!

Dient men in reclamegadgets te investeren? Loont het zich?

Men moet waarschijnlijk aan niemand meer uitleggen waarvoor reclamegadgets dienen. Ongetwijfeld zijn deze een van de populairste vormen van reclame. Het is de moeite waard om ze te gebruiken omdat de kosten ervan niet hoog moeten zijn terwijl de voordelen meestal enorm zijn. Goed geselecteerde relatiegeschenken met logo bevorderen de vorming van positieve associaties met het merk. Ze zorgen ervoor dat het bedrijf en het logo ervan langer in het geheugen blijven hangen!

Tassen met bedrijfslogo.

Tassen met bedrijfslogo.

Hoe pak je reclamegadgets (bedrijfsgadgets) in?

Als men beslist te investeren in reclamegadgets, dan is het ook goed eraan te denken hoe men deze het best kan verpakken. Dat kan immers zo gebeuren dat de verpakking zelf een extra gadget vormt dat de promotie van het merk bevordert. Zakjes voor bedrijfsgadgets met logo bieden juist zo’n mogelijkheid! Stoffen zakjes zoals jute of linnen zakjes zijn een perfecte verpakking voor bedrijfsgadgets en relatiegeschenken! Zo zien de relatiegeschenken er elegant uit. De stoffen zakjes zijn veel chiquer dan een papieren of katoenen tas en gadgetzakken voor bedrijven uit andere stoffen. Ze zien er echt chic en luxueus uit en tegelijkertijd zijn ze een goedkope verpakking voor de reclamegadgets!

Stoffen zakje als verpakking voor relatiegeschenken

Stoffen zakje als verpakking voor relatiegeschenken

Wanneer zijn stoffen zakjes met logo voor gadgets nuttig?

Het overhandigen van smaakvol verpakte bedrijfsgadgets bevordert de vorming van positieve banden en promoot het merk. Ze kunnen bij vele gelegenheden gebruikt worden. Ze zijn zowel geschikt als onopdringerig geschenk voor klanten als als relatiegeschenken die overhandigd worden bij bijv. het aanknopen van samenwerking, het winnen van een aanbesteding of het voltooien van werkzaamheden aan een belangrijk project.

Deze inspirerende verpakkingen voor reclamegadgets kunnen een element vormen dat jullie bedrijf toelaat zich te onderscheiden op trainingsessies en sectorbeurzen. Deze verpakking is ook perfect voor geschenken voor mensen die de trainingen, meetings leiden en voor de deelnemers ervan.

Een tas met het geselecteerde logo

Een tas met het geselecteerde logo

Zakjes voor relatiegeschenken met individuele bedrukking -niet alleen met bedrijfslogo

Elke bestelling benaderen we individueel. Jullie kunnen bij ons zakjes voor bedrijfsgadgets met eigen bedrukking bestellen. Op de zakjes kan niet alleen het bedrijfslogo geplaatst worden, maar ook een bedankingstekst, wensen of thematische afbeeldingen. We vervaardigen ook gelegenheidszakjes voor bijv. Kerstmis. Deze kersttasjes zijn een succesvolle vervanging van de traditionele kerstwenskaarten.

We nodigen jullie uit ons aanbod te leren kennen! Neem contact met ons op. Als jullie twijfels hebben, dan helpen we.