Bruilofts zakjes

Er zijn 74 producten

Wij bieden jullie een prachtige collectie huwelijks- en bruiloftszakjes aan. Deze kleine buidels met afmetingen 8x10 cm zijn een uitstekende manier om bedankingen voor bruiloftgasten in te pakken. Je kan er bijv. amandelen in suikerglazuur of een andere delicatesse in doen, wat een unieke dankbetuiging zal zijn aan de gasten voor hun aanwezighei...

Wij bieden jullie een prachtige collectie huwelijks- en bruiloftszakjes aan. Deze kleine buidels met afmetingen 8x10 cm zijn een uitstekende manier om bedankingen voor bruiloftgasten in te pakken. Je kan er bijv. amandelen in suikerglazuur of een andere delicatesse in doen, wat een unieke dankbetuiging zal zijn aan de gasten voor hun aanwezigheid op deze belangrijke dag. Onze huwelijks- en bruiloftstasjes zijn gemaakt van verschillende stoffen, maar het meest populair zijn hier de organzabuidels, die in veel interessante kleuren (wit, ecru, rood enz.) verkrijgbaar zijn! Deze zakjes zijn delicaat en doorschijnend en dus perfect geschikt voor een geschenk aan bruiloftsgasten. Je ziet er de prachtig opgeborgen delicatesse of een ander geschenk in dat het bruiloftspaar aan de gasten wil aanbieden. Ook tasjes van satijn, linnen en velours zijn verkrijgbaar!

perfect voor...

Bedankingen aan bruiloftsgasten

In onze huwelijkstasjes kunnen diverse voorwerpen worden gestopt afhankelijk van het soort bruiloft en de voorkeur van de gasten. Bovendien worden aan deze prachtige zakjes kaartjes met bedankingen of de namen van de gasten vastgemaakt. Dit is een leuk en vriendelijk gebaar, een ideale bedanking aan alle gasten, die het samen doorgebracht feest samenvat.

We bieden ook bedrukte zakjes voor bruiloftsgasten aan. We kunnen gelijk welke afbeelding, om het even welk opschrift op onze producten drukken. Als jullie geïnteresseerd zijn in dergelijke buidels met bijv. een eigen dedicatie, gelieve dan vooraf met ons contact op te nemen!

Meer Minder
Producten
Toon als:

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aantrekkelijke aanbiedingen en promoties