Linnen zakjes

Er zijn 153 producten
Elegante en heel solide zakjes van klassiek linnen. Elk linnen zakje in onze offerte wordt gekenmerkt door een ander buitenpatroon waardoor je de zakjes kan kopen met de specifieke inhoud in gedachte: geurbloemblaadjes, specerijen, aromatische kruiden enz.. De linnen zakjes zijn een schitterende manier om kleine voorwerpen op te bergen want elk ...
Elegante en heel solide zakjes van klassiek linnen. Elk linnen zakje in onze offerte wordt gekenmerkt door een ander buitenpatroon waardoor je de zakjes kan kopen met de specifieke inhoud in gedachte: geurbloemblaadjes, specerijen, aromatische kruiden enz.. De linnen zakjes zijn een schitterende manier om kleine voorwerpen op te bergen want elk zakje is voorzien van een touwtje van natuurlijk materiaal om het zakje te sluiten door het touwtje vast aan te trekken.

Dergelijke zakjes worden vaak in de keuken gebruikt: men bewaart er zout, bloem, kruiden en andere levensmiddelen die lang en draag gedroogd moeten worden, in – linnen vertraagt dit proces op natuurlijke wijze waardoor de producten erin langer vers blijven. Hierdoor kan men er eveneens bloemblaadjes en andere aangename, natuurlijke geuren in bewaren.
Meer Minder
Producten
Toon als:

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aantrekkelijke aanbiedingen en promoties